Hem
Styrelsen
Mäklarinformation, köpa & sälja
Stadgar
Trivselregler
Entréer & trapphus
Parkering
Energideklaration
Felanmälan
Hitta hit
Nyheter
Logga in
Kommunikation
Entréer & trapphus

Entréer
Vi vill att du som bor i våra hus, liksom de som besöker oss, ska känna sig välkomna. Trädgårdsgruppen har därför arrangerat växter i vackra krukor framför båda våra entréer. Hjälp oss att vara rädda om dessa och våra övriga fina planteringar, så att vi tillsammans kan vara stolta över våra hus! 
 
Båda portarna och samtliga entréer (garaget, entrédörrar till garage) har kodlås som öppnas med kodbricka. Om du vill beställa flera kodbrickor kontaktar du någon i styrelsen. Varje kodbricka är unik för varje lägenhet. Kom ihåg att se till att dörrarna/portar, gäller även garageporten, stängs efter dig. Då är vi säkra på att inga objudna personer tar sig in i fastigheterna.

Trapphus
Trapphusen städas av Städhuset AB. Barnvagnar ska lämnas i barnvagnsrummet i entréplan, och cyklar i cykelrummen. Det finns särskilda, märkta förvaringsutrymmen i både hus 11C och i hus 11D för ändamålen. 
 
Inga föremål får lämnas i trapphusen, som barnvagnar eller cykel. Du får heller inte förvara brandfarliga föremål i trappen. Om det skulle börja brinna blir brandutvecklingen väldigt stark i trapphuset. Står det då föremål i vägen försvårar det brandmännens arbete samt möjligheten att ta sig ut ur husen.

Namnskyltar påbrevlådor och lägenhetsdörr
När du flyttar in i huset ordnar styrelsen namnskyltar på brevlådan och vid din lägenhetsdörr. 
Du kommer att bli kontaktad av ansvarig för överlåtelser i styrelsen angående vilket eller vilka namn som ska användas.

Porttelefon
Meddela styrelsen vilket/vilka telefonnummer som skall användas vid uppringning. 

Uppdaterat 2019-09-23 19:34
Utskriftsvänlig sida
BRF Danviksblick • www.danviksblick.se
Provided by Webforum